Cum comanzi

EFECTUAREA COMENZILOR

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua comenzi la telefon, in scris pe email sau direct de pe site. Fiecare comanda va fi confirmata in scris de Furnizor prin formularul de CONFIRMARE COMANDA care va contine disponibilitatea stocului, termenele de executie si de livrare estimate si va fi urmata de FACTURA PROFORMA. Prin finalizarea/transmiterea comenzii, CLIENTUL consimte ca FURNIZORUL poate sa il contacteze, prin telefon sau posta electronica si COMANDA reprezinta acceptul lui fara obiectii pentru documentul „Termeni si conditii generale de livrare”. Neluarea la cunostinta a documentului precizat anterior nu exonereaza de raspundere. ‘’Termeni si conditii generale de livrare” este disponibil pe site, sau la cererea oricarui beneficiar.

Furnizorul poate anula COMANADA in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese daca:

  • – datele transmise de CLIENT sunt incomplete sau inexacte,
  • – daca CLIENTUL nu isi indeplineste obligatiile lui de plata fata de FURNIZOR in termenul si in conditiile stabilite.
  • – daca datele de identificare a produsului comandat sunt incomplete (lipsa nr articol, denumire produs, dimensiune, culoare)

CONTRACTUL se considera incheiat intre FURNIZOR si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la FURNIZOR, prin intermediul postei electronice CONFIRMAREA COMENZII si FACTURA PROFORMA. O COMANDA neconfirmata de catre FURNIZOR nu are valoarea unui CONTRACT. Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

EFECTUAREA PLATILOR

 

Platile sunt considerate valide in momentul incasarii efective a acestora de catre FURNIZOR prin numerar sau transfer bancar.Termenul de livrare sau executia comenzii incepe din data confirmarii intrarii integrale al sumelor specificate in contul bancar al FURNIZORULUI.

 

Documentul fiscal emis catre CLIENT nu pune in posesia acestuia produsele, decat in momentul incasarii de catre FURNIZOR a contravalorii datorate pentru acele produse. 
Intarzierea platilor datorate duce la suportarea de catre CLIENT a unor penalizari de 0,2% pe zi, reintrarea in posesia FURNIZORULUI a produselor neachitate integral sau luarea masurilor legale in vigoare, fara preaviz sau notificare.

 

CLIENTUL poate face plati doar in baza Facturii Proforme sau Facturii Fiscale emise de catre FURNIZOR .